Omgeving

Terras3 ligt in het gastvrije, groene Nuland, gemeente ‘s-Hertogenbosch, gelegen aan de A59 tussen ‘s-Hertogenbosch en Oss.

Een supermarkt, bakker, snackbar, pizzeria en café zijn binnen loopafstand. Net als de fietsenmaker waar u eventueel ook fietsen kunt huren (op aanvraag kunnen we ook zorgen dat deze bij aankomst voor u klaar staan). Op 1,5 kilometer bevinden zich twee restaurants.
Wandelen en fietsen kunt u eindeloos in bijvoorbeeld de natuurgebieden de Hooge Heide (waar de Nulandse Heide deel van uitmaakt) en de Maashorst. Daar kunt u zomaar de wisent tegen het lijf lopen. Of breng eens een bezoekje aan het mooie stukje Maas bij recreatiegebied de Lithse Ham.

Genoeg natuur gesnoven? Dan roept Den Bosch! Bourgondisch Brabant op zijn best. Ga slenteren door de binnenstad, bezoek onze prachtige Sint Jans kathedraal, geniet van de vele winkels en boetiekjes en loop via de Uilenburg, een prachtig oud stukje Den Bosch, naar de Binnendieze en maak een onvergetelijke rondvaart door de Bossche onderwereld.

Moe? Geen probleem, restaurants en terrasjes in overvloed. Ga zitten en laat u onderdompelen in een Bourgondische sfeer zoals alleen Den Bosch die kent. Als klap op de vuurpijl staat Den Bosch dit jaar in het teken van Jheronimus Bosch. 500 Jaar geleden overleed deze Bossche schilder en de stad pakt uit met ontelbare activiteiten.

We hebben een ruim aanbod aan foldermateriaal beschikbaar, inclusief wandel- en fietsroutes. Onderaan deze pagina vindt u ook een aantal links naar bezienswaardigheden en activiteiten.
581710421_1280x720
Uitgelicht: